Moonlight yoga
ontspannende yogalessen voor iedereen

Eerste yogales?

* Kijk eerst even op het lesrooster welke yogales je wilt volgen en maak een account aan.
* Om een account aan te maken, klik je linksboven op deze pagina op de  ‘Login’ button of op de button van het 'lesrooster'.
* Reserveer je les. Na reserveren ontvang je een bevestigingsmail in je mailbox. Deze niet ontvangen? Check je spam folder of je boekingen in je account.
* Je reservering annuleren? Dat kan tot 24 uur voor aanvang van de yoga les door in je account op ‘annuleren’ te klikken. Geen zorgen je bent de les niet kwijt, deze wordt netjes terug gezet bij jouw lestegoed binnen je account.
* En nog makkelijker: Download de app ‘MOMOYOGA’ voor je iPhone of Android en meldt je zo aan voor de lessen!
* We verwelkomen je graag op de yoga mat!

Kom je voor het eerst yoga doen bij Moonlight Yoga? Welkom! Voel je vrij om te beginnen met een 'proefles' of start met een kennismaking abonnement (éénmalig aan te schaffen). Het kennismaking abonnement bevat 3 yogalessen en is één maand geldig. Moonlight Yoga heeft een ruim aanbod aan yogalessen, waaronder Hatha Yoga, Yin Yoga, XXL-lessen en Specials. Uiteraard blijft Moonlight Yoga het lesaanbod uitbreiden, onder Lesaanbod & Tarieven kan je meer hierover lezen. Of bekijk gelijk het lesrooster. Ben je zwanger (hoe pril ook) ? Laat het de yogadocent vooraf weten dan kan er rekening worden gehouden met de gekozen houdingen voor de yogales. 

Vind de prijsoptie die bij jou past

Een proefles is slechts 10 euro (geen proefles mogelijk in de XXL-lessen). Ook kan jij als nieuw lid van Moonlight Yoga eenmalig een kennismaking abonnement proberen voor 33 euro. Met een abonnement of leskaart kun je naar alle lessen die op het rooster staan (uitgezonderd de XXL- lessen en de Specials). Zo ben je niet gebonden aan een lesuur of yogavorm, maar kan je het naar eigen wens invullen. Probeer gerust de verschillende yogavormen uit en ervaar wat het beste bij jou past, in deze periode van je leven. Alle tarieven kun je terugvinden onder ons lesaanbod. 

Vragen staat vrij

Heb je een vraag? Je kan contact met ons opnemen door te appen/ bellen (06 42026600), te mailen (info@moonlightyoga.nl) of stel je vraag via het contactformulier op deze website. We helpen je graag!