Moonlight yoga
ontspannende yogalessen voor iedereen

Bedrijfsyoga


Als werkgever vindt u het belangrijk dat uw werknemers gezond en gelukkig zijn binnen de organisatie waarin ze werkzaam zijn. Bedrijfsyoga biedt de helpende hand bij de volgende vraagstellingen. Is er veel ziekteverzuim in uw bedrijf? Zijn er geregeld mensen die uitvallen met stress gerelateerde klachten? 

Gelukkige werknemers zorgen nou eenmaal voor een gezond bedrijf. Een wekelijks moment van ontspanning, het werken aan lichaamshoudingen, het gezond en vitaal houden van lichaam en geest kan hier al aan bijdragen. 

De yoga die ik geef als yogadocent is dan ook zeer toegankelijk. Hierdoor kunnen uw werknemers het zich makkelijk eigen maken en toepassen op de momenten dat het nodig is. Het uiteindelijke resultaat is dat zij zich meer gefocust voelen, meer stress bestendig zijn en er meer ruimte is voor creativiteit. 

Doordat de lessen compleet op maat afgestemd worden op uw organisatie, de wensen in wat er bereikt wil worden en wat voor soort werk er verricht wordt ( bureauwerk en daardoor lang achter de computer of juist meer fysiek zwaar werk), of welke klachten u binnen uw organisatie wenst aan te pakken. Samen maken we een op maat gemaakt plan, of dat nu in de vorm is van wat actievere yogalessen zoals Hatha Yoga, of juist meer opzoek bent naar verstilling in de vorm van Yin Yoga, of meer gericht kantooryoga (a.k.a. Stoelyoga)? Alles is mogelijk en op maat gemaakt voor uw organisatie. 

Minimaal aantal deelnemers: 10                                                                    Tarieven zijn exclusief reiskosten en exclusief BTW

Bent u als werkgever bereidt om uw werknemers weer te laten stralen? Neem dan gerust contact met mij op om de opties te bespreken.